Prima intalnire cu fotograful de la COCON studio

Pentru o buna colaborare, am observat ca este foarte necesara o prima intalnire, in care incercam sa va cunoastem, sa va intelegem preferintele. Ne vom stradui sa redam personalitatea fiecarui cuplu prin instantaenee cat mai reprezentative.

Daca sunteti de acord, ar putea fi util pentru noi toti o sedinta foto prin care sa ne cunoastem unul altuia felul de a fi si de a lucra. Daca va exista o astfel de sedinta foto, putem gasi locatii sau recuzita, potrivite personalitatii voastre de cuplu.

Sau putem sa ne jucam cu lumina si culoarea prin noul concept creativ de foto-proiectii 🙂

La prima intalnire discutam si despre structura evenimentului, asa cum il vedeti voi. De exemplu, aveti cununia civila intr-o zi separata de cea a nuntii? Vreti sa surprindem si momentele pregatirilor? Va doriti o sedinta foto intr-o zi separata?  Cate ore doriti sa va fim alaturi?

Tot atunci stabilim daca este sau nu nevoie de doi fotografi. De exemplu, daca anumite momente din eveniment se vor desfasura in paralel, dar in locatii diferite… sau daca aveti multi invitati si doriti portrete si instantanee cu fiecare invitat in parte. Sau poate ca vreti fotografii la venirea invitatilor, dar totodata sa aveti si fotografii de atmosfera cu locatia, inainte ca petrecerea sa inceapa si toata lumea sa fie inauntru. Vom incerca sa ne adaptam pe cat posibil nevoilor voastre.

Toate intrebarile acestea va ajuta implicit sa vedeti mai clar evenimentul si sa alegeti pachetul care va avantajeaza.

Noi ne ocupam de fotografie, dar pe partea video avem mai multi colaboratori, pe care vi-i putem recomanda, in functie de gusturile voastre (ca domeniu subiectiv) sau de buget (un criteriu mai obiectiv).

Am vazut foarte multe evenimente in cei 8 ani de activitate si va putem ajuta cu mici sfaturi sau idei, chiar si referitoare la furnizori care ne-au impresionat si pe care nu ezitam sa ii recomandam. Desigur, sunt doar sfaturi prietenesti. Pentru un eveniment lipsit de griji, sa apelati la un weddingplanner ramane solutia ideala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial