De ce noi?

… pentru ca suntem aici pentru voi!

Ne dorim sa fim acei prieteni cu aparatul foto de gat in cele importante zile. Chiar daca ne vom distra pe cinste alaturi de voi, vom ramane profesionisti, punctuali, empatici si implicati.

Credem ca toata lumea ar trebui sa se poata bucura de fotografii sensibile din zilele cele mai dragi si sa se simta in largul lor in acele momente. De aceea, daca suntem pe aceeasi lungime de unda, consideram ca va vom oferi raportul ideal calitate-pret. Chiar daca evoluam in timp, incercam sa pastram ofertele la fel de accesibile.

Daca vreti sa va fim alaturi, va putem ajuta, inca de la prima intalnire, cu sfaturi din experienta altor evenimente la care am participat (in cazul in care veti avea inca nevoie de recomandari pentru diverse alte servicii).

Noi ne ocupam de partea de fotografie. Suntem deschisi oricarei colaborari cu diversi videografi, fie ca recomandam noi dintre colaboratorii frecventi, fie preferati de voi.

Indiferent de alegerile voastre, cel mai important este sa fiti VOI relaxati si binedispusi. Sa va iasa un super-eveniment! <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial